نوبخت:
وظیفه دولت ساخت خانه برای محرومان است
مسکن گزین: به گزارش مسکن گزین، رئیس اسبق سازمان برنامه و بودجه اظهار داشت: دولت و سازمان برنامه بعنوان متولی توسعه کشور، وظیفه دارد برای محرومان خانه بسازد.
به گزارش مسکن گزین به نقل از مهر، محمدباقر نوبخت رئیس اسبق سازمان برنامه و بودجه کشور امروز (چهارشنبه، ۲۰ فروردین) در مراسم گرامیداشت سالروز تأسیس حساب ۱۰۰ امام خمینی (ره) ضمن اشاره به توافق های انجام شده با بنیاد مسکن، سپاه پاسداران و کمیته امداد امام خمینی (ره) اظهار داشت: ما در جهت تحقق اهداف توسعه ای مورد نظر رهبر انقلاب اسلامی، توافق کرده بودیم تا ۱۲۰ هزار واحد مسکونی برای محرومان کشور راه اندازی نماییم.
وی در ادامه اضافه کرد: عده ای در کشور می باشند که قادر به تأمین حداقل آورده برای خانه دار شدن نیستند. ما در توافق نامه ای که با کمیته امداد حضرت امام، سپاه و بنیاد مسکن داشتیم، این مساله را مورد توجه قرار دادیم و هدف این بود که به اشخاصی که توان مالی لازم را ندارند، کمک نماییم.
نوبخت با تاکید بر این که وظیفه دولت و سازمان برنامه و بودجه بعنوان متولی توسعه کشور، رفع مشکلات محرومان بوده است، خاطرنشان کرد: در این راستا، ما در سفری که به استان لرستان داشتیم، چندین هزار واحد مسکونی برای محرومان راه اندازی کردیم. این پروژه ها تنها محدود به مناطق روستایی نبوده و در حاشیه شهرها هم اجرا شد. در هر استان بتناسب نیاز، تعدادی واحد مسکونی برای این قبیل محرومان که توانایی مالی نداشتند، ساخته شد.
رئیس اسبق سازمان برنامه و بودجه با تکیه بر این که کشور اول منطقه شدن یک لزوم برای جمهوری اسلامی ایران است، افزود: سازمان برنامه و بودجه باید بعنوان متولی توسعه کشور این منابع را تأمین کند.
وی در انتها بیان نمود: این پروژه ها با همکاری بنیاد مسکن و در بعضی موارد همراهی سپاه پاسداران انجام شد. این کارها بخصوص برای کسانیکه توانایی تأمین هزینه ساخت مسکن را نداشتند، به سر انجام رسید.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنتهای کاربران مسکن گزین در مورد این مطلب