اعتبارات تخصیصی استان تهران با نیازهای واقعی آن تناسب ندارد
به گزارش مسکن گزین رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران با تاکید بر این که بخش قابل توجه اعتبارات کل کشور از محل درآمدهای استان تهران تامین می شود، اظهار داشت: سهم اعتبارات تخصیصی استان تهران با نیازهای واقعی آن تناسب ندارد.
علاءالدین ازوجی در گفت و گو با ایسنا، درباره تامین مالی و تکمیل پروژه های سطح استان تهران اظهار داشت: رویکرد دولت در سطح کلان، تکمیل پروژه های عمرانی و آماده سازی آنها برای ارائه خدمت به مردم است بی شک برای تحقق این مهم نیازمند مدیریت صحیح هزینه ها و نظارت مستمر هستیم.
وی ادامه داد: هم اکنون با بررسی های انجام شده شهرستان های تابعه استان تهران از نظر فاکتورهای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، آموزشی و زیر بنایی به نسبت سایر استانهای کشور وضعیت نامطلوبی دارند. در حقیقت از سالیان گذشته به شهرستان های استان تهران نسبت به مرکز کم توجهی شده و جبران این مساله توسط دولت سیزدهم و نمایندگان در مجلس شورای اسلامی بصورت ویژه پیگیری خواهد شد.
وی افزود: بخش قابل توجه اعتبارات کل کشور از محل درآمدهای استان تهران تامین می شود با اینحال سهم اعتبارات تخصیصی استان تهران با نیازهای واقعی آن تناسب ندارد. شهرستان های استان در زمینه میراث فرهنگی و صنایع تبدیلی و تکمیلی دارای ظرفیت های بی نظیری هستند برای هریک از شهرستانها بصورت نمونه استانی این ظرفیت ها و شاخص ها مورد مطالعه قرار گرفته تا در این عرصه ها کسب وکار رونق بگیرد و شاهد تحقق اشتغال زایی باشیم.
وی اشاره کرد: منابع طبیعی فراوانی در سطح شهرستانهای استان تهران وجود دارد که با ایجاد زیرساخت لازم می توان از این طریق، درآمد پایداری برای مردم ایجاد کرد. بی شک اقتصاد استان تهران نقش پیش برنده در رونق اقتصادی کشور دارد؛ پس هریک از شهرستانهای استان باید نقش خودرا در این چرخه حفظ و تثبیت کنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران در بخش دیگری از صحبت های خود با تاکید به این که برخی طرح های شهرستانی دارای اعتبارات ملی بوده که لازم است مدیران شهرستان با پیگیری لازم از ظرفیت اعتباری و ردیف های ملی بهره مند شوند، اضافه کرد: صنایع کوچک مختلفی در سطح استان وجود دارد که انتظار می رود مسئولان با برنامه ریزی صحیح و هدفمند از تسهیلات اشتغال خانگی برای مردم خصوصاً بانوان استفاده کنند.
منبع: maskangozin.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب