درخواست ۱۰۰ همتی بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در شهر فرودگاهی امام

درخواست ۱۰۰ همتی بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در شهر فرودگاهی امام به گزارش مسکن گزین، یک مقام مسئول اظهار داشت: بخش خصوصی هم اکنون بیشتر از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان درخواست سرمایه گذاری در شهر فرودگاهی دارد که توسط همکارانم در دفتر سرمایه گذاری و تجهیز منابع در دست بررسی می باشد.



به گزارش مسکن گزین به نقل از مهر، سعید چلندری مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) روز یکشنبه از تشکیل کمیته «تسهیل سرمایه گذاری برای تولید در شهر فرودگاهی» اطلاع داد و اضافه کرد: با عنایت به شعار سال ۱۴۰۴ بر مبنای «سرمایه گذاری برای تولید»، شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) همه ظرفیتهای خویش را در جهت توسعه صنعت هوانوردی و اقتصادی کشور از راه تسهیل فرایند سرمایه گذاری بخصوص برای موضوعات تولیدی به کار خواهد گرفت.
چلندری در ادامه اظهار داشت: با عنایت به مفهوم «ایجاد شهر های فرودگاهی» و ضرورت ایجاد اقتصاد پایدار و فرصت های سرمایه گذاری در شهر فرودگاهی و همینطور در جهت عمل به تکالیف برنامه توسعه هفتم، این شرکت تابحال قدم های خوبی برای جذب سرمایه گذاران برداشته است و در آینده نزدیک هم کلنگ زنی پروژه های سرمایه گذاری جدیدی را در برنامه خواهد داشت.
وی تصریح کرد: کمیته تسهیل سرمایه گذاری برای تولید با هدف شناسایی بیشتر ظرفیتهای سرمایه گذاری شهر فرودگاهی با تمرکز بر بخش تولید، در پهنه های هوانوردی و لجستیک تشکیل می شود تا ضمن استفاده از مزیت های منطقه آزاد و منطقه ویژه اقتصادی، امکان تعامل بیشتر با سرمایه گذاران داخلی و خارجی ایجاد شود.

1404/01/11
12:30:38
5.0 / 5
10
تگهای خبر: توسعه , تولید , راه , سرمایه گذاری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنتهای کاربران مسکن گزین در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
مسکن گزین - MaskanGozin
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

maskangozin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مسكن گزین محفوظ است

مسكن گزین

جستجوی املاک

مسکن گزین: خانه رویایی شما اینجاست! با مسکن گزین، ملک مناسب خویش را سریع تر پیدا کنید