توسعه مناطق آزاد، تکلیف سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی است
به گزارش مسکن گزین، مشاور رییس جمهور اظهار داشت: سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی در 24 بند تشریح شده که یک بند آن به مناطق آزاد اختصاص یافته و این امر برای مناطق آزاد یک افتخار شمرده می شود.
به گزارش مسکن گزین به نقل از شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، حجت الله عبدالملکی بامداد امروز چهارشنبه ۱۹ مهر در جمع مدیران و معاونان فرهنگی سازمان های مناطق آزاد کشور، ضمن تبریک به مناسبت اتفاقات مهم جهان اسلام در جبهه مقاومت فلسطین و پیروزی هایی که درحال رخ دادن است، نابودی اسرائیل را یکی از ملزومات شکوفایی اقتصادی جهان اسلام برشمرد و اضافه کرد: تا پایان گام دوم انقلاب اسلامی، جهان اسلام به ۲۵ درصد از اقتصاد دنیا خواهد رسید و با حذف اسرائیل، موانع دستیابی جهان اسلام به جایگاه خود در اقتصاد جهانی را کنار می زند.
عبدالملکی اضافه کرد: سال ۱۳۹۷ مطالعه ای انجام شده که وضعیت پیشرفت های ایران در قیاس با کشورها مختلف دنیا را در گام اول انقلاب یا ۴۰ سال اول (از سال ۵۷ تا ۹۷) در کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی بررسی نموده است. هم اکنون پیشرفت کشور ما در سطح قابل قبولی قرار دارد اما انتظاراتی که از پیشرفت پس از انقلاب اسلامی داشتیم محقق نشده است.
وی اشاره کرد: ظرفیتی که ما برای پیشرفت در مناطق آزاد داریم بیش از شرایط فعلی است.
مشاور رییس جمهور اضافه کرد: سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی در ۲۴ بند تشریح شده که یک بند آن به مناطق آزاد اختصاص یافته و این امر برای مناطق آزاد یک افتخار شمرده می شود.
به گفته عبدالملکی، فاکتورهای عملکردی مناطق آزاد به شکلی است که صادرات غیر نفتی مجموع ۴۸ منطقه آزاد فعال ایران، سالانه حدود یک سوم کل صادرات غیرنفتی کشور به ارزش ۱۸ میلیارد دلار بوده و این در حالیست که توقع دولت از مناطق آزاد سالانه ۱۰۰ میلیارد دلار ارزآوری است.
وی با تأکید بر این که مناطق آزاد متعلق به کل کشور و مناطق ملی هستند اشاره کرد: ما مردمی سازی و جهانی سازی مناطق آزاد را به عنوان یک رویکرد اساسی دنبال می نماییم و سه گروه کارآفرینان و سرمایه گذاران، ساکنان مناطق آزاد و مردم کشور گروه هدف این رویکرد هستند که باید در ضابطه زدایی و بهبود فضای کار، اشتغالزایی، ایجاد زیرساخت ها، ارتقا حوزه های فرهنگی اجتماعی، راه اندازی گردشگری ارزان قیمت، ایجاد بستر فروش صنایع دستی و محصولات دیگر شهرها از مجرای مناطق آزاد به آنها کمک نماییم.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اظهار داشت: در عرصه جهانی سازی نیز ۵ سیاست مهم تکمیل زیرساخت های نرم افزاری سیاست بین الملل، تکمیل زیرساخت های سخت افزاری سیاست بین الملل، ایجاد مناطق آزاد مشترک با ۲۱ کشور، جذب سرمایه خارجی با ۸۵۰ بسته سرمایه گذاری ارائه شده به ارزش ۱۵ میلیارد یورو را دنبال می نماییم.
عبدالملکی در پایان، کشورهای شرق آسیا، کشورهای همسایه و مسلمانان دنیا را گروههای هدف در جذب سرمایه خارجی معرفی نمود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب